utorok 18. augusta 2009

Bicykel Olpran


OLPRAN spol. s r.o.

Firma Olpran bola založená už v roku 1991. Od roku 1993 sa jej hlavným predmetom podnikania stal nákup a predaj bicyklov. Firma sa v pomerne krátkej dobe dostala na prvé miesto medzi predajcov bicyklov v Českej republike.
V dnešnej dobe sa už firma vzhľadom k montážnemu závodu v Hořicích v Podkrkonoší radí aj medzi popredných výrobcov bicyklov.
Od roku 1999 sa firma zamerala na predaj hlavne cez siete zahraničných hypermarketov. Tento krok sa ukázal ako veľmi úspešný. Prostredníctvom siete hypermarketov teraz predá firma najviac bicyklov v Českej republike.
Od roku 2003 sa firma Olpran vrátila k výrobe a predaju bicyklov strednej a najvyššej kategórie.Na to založila vlastný závodný tým v kategórii cross country a angažovala najlepšieho bikera súčasnosti a jediného doterajšieho českého olympionika Radima Kořínka.
V roku 2003 firma AISA podľa prieskumu zaradila značku Olpran na jasné prvé miesto medzi všetkými značkami bicyklov v Českej republike.

OLPRAN-SLOVENSKO, s .r.o. sídlo - TRENČÍN

Od roku 2004 pôsobí aj firma OLPRAN-SLOVENSKO, s. r. o., ktorá otvorila na Slovensku prvú moderne riešenú značkovú predajňu v Trenčíne na ul. Zlatovská cesta č 27.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára